Uw pen op Theater aan Zee

TG Vagevuur deelt 4 wildcards voor auteurs uit (ism TAZ)

Tijdens een publieke performance op Theater aan Zee (3/8) geven 13 auteurs tegelijkertijd opnieuw stem aan één van de bemanningsleden van de UB-29, een Duitse onderzeeër die in 1917 zonk voor de kust van Oostende (Meer info). Naaste enkele gevestigde (theater-)auteurs wil TG Vagevuur ook de kans geven aan (jong) beloftevol schrijftalent.

De bezielde schrijfsels die ontstaan tijdens dit unieke schrijfexperiment, vormen de ruggengraat voor het ‘libretto’ van de nieuwe productie UB-29 olv Koen Boesman en Peter Spaepen, die op 30/11 in première gaat in De Grote Post in Oostende.

Spreekt dit schrijfexperiment je aan? Beschouw je jezelf als een beloftevol schrijver die geen schrik heeft voor een uitdaging? Wil je in het gezelschap van 12 andere schrijvers (oa Peter Holvoet-Hansen, Maarten Inghels, Freek Mariën, Sien Volders, Carmien Michels, Anna Carlier, Stijn Devillé, …) mee de tekst produceren voor een theatervoorstelling? Je investeert een halve dag aan de schrijfperformance en op voorhand een paar uren om een dossiertje op maat van jouw personage te bestuderen.

Stuur uw CV en enkele voorbeelden van eigen tekstmateriaal (of links naar) voor 15 juni door naar info@tgvagevuur.be. Uit de ingezonden kandidaturen worden 4 schrijvers geselecteerd die uitgenodigd worden voor de schrijfperformance.

Meer info bij Koen Boesman via koen@tgvagevuur.be.

Met steun van:

Schermafdruk 2018-06-01 17.44.33logo sabamforculture transp

 

Comments are closed.